Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hymn till en skapare…


Adventus Domini


Tänder ett ljus och begrundar
sångerna, orden till mig
Dansar i glittrande rus
till vågens sällsamma brus

Så vackert tindrar stjärnorna
fast starkast lyser Du
Vart jag mig än vänder
känns kärleken du sänder

Vill bara du ska veta
att dina blickar heta
Fick hela mig i gungning
och jorden ur balans

Långsamt, så långsamt
Men nu är Du här
Adventus Domini
låter mig andas din atmosfär












Fri vers av Carola Jeryd
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 23:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finstämd liten sak
hoppas du mår bra
fastän svårt du kämpar, vännen
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för