Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sekund

det är helt galet
hur snabbt saker ändras
plötsligt står du där
ensam
i mörkret
ingen håller om dig
och du gråter
ropar på hjälp
rädslan blir större
du skriker
men ingen hör

din svagaste punkt
blev aktiverad
i denna sekund




Fri vers av anniks
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva