Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldaten

Jag räknar dagar till våren
då solen kommer fram
omfamnar mig som aldrig förut
håller mig varm

Jag har varit ensam
en alltför lång tid
jag är en soldat
i en enmannad strid

men att fly har aldrig varit
ett alternativ för mig




Fri vers av anniks
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 01:04



Bookmark and Share


  peter markurth
känner precis så själv, blev inspirerad cav denna, ska skriva på temat
2010-01-09

  peter markurth
bra
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva