Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Jag har inte stigit upp än
ligger kvar där du lämnade mig

Jag lyfter inte mitt huvud
Från dynan som doftar dig

Vinden kan ta den
och då har jag ingeting kvar

Jag är ensam tillsammans
med det sista minnet jag har

När natt blir till morgon
och morgon blir till natt

Alla säger tiden,
tiden den går för snabbt

Men egentligen är det så
att jag hör var sekund

Jag hör steg i trappan
och för en liten stund

tror jag att du återvänt




Fri vers av anniks
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva