Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meducin

Jag käkar piller
för brustet hjärta
& jag lever på choklad

Jag ringer dig
tusen gånger
för att se om du mår bra

Du har inte tid att prata just nu
det är precis som förut

Du ringer alltid upp igen
när krogen stängt och du vill hem

och jag släpper alltid in dig




Fri vers av anniks
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva