Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern utan far

du vände dig om

för att gå din väg

ta hand om dig flicka lilla

sen så jag inte så mycket av dig mer


håll om mig
snälla håll om mig
säg att du älskar mig
att du är stolt
det bästa du åstadkommit


du vill inte se på mig

vad gjorde jag fel

ta hand om mig pappa




Fri vers av anniks
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 01:41



Bookmark and Share


    baruk
Ja, den låter verkligen som ett rop efter en fars närvaro! Jag tror att jag vet vad det villl säga, även om jag själv börjar bli gammal nu.
2010-01-09

  peter markurth
stark om en flicka, med en för mig främmande fader, jag är stolt över båda mina barn flicka 7 år, pojke 16. dennA dikt känns, ensam
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva