Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slängde batterierna till mitt hjärta

jag klev i mina skor
gick tunga steg fram
med ett tungt hjärta
sakta slående

jag sökte genvägen till lyckan
men gick vilse utan dig
återvändningsgränden
tvingade mig vända om

jag klev ur mina skor
satte mig på trottoarkanten
plockade ut mitt hjärta
och tryckte på stop

jag slet loss batterierna
slängde dom
jag slängde också hjärtat

jag slet sönder mina skor
som fick mig att gå iväg
och återvända för att se
att du hade redan gått




Fri vers av anniks
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva