Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han & jag, men det var du & jag

Han spelade på min gitarr
samma melodier du spelade förut
jag stängde mina ögon
& drömde det var du

Jag log för mig själv
blev varm inuti
Han log tillbaka i tron
att det skulle bli

(han & jag)
men det var du & jag
hela tiden

Han höll inte om mig
och kysstes inte rätt
han drog några ackorder
sjöng om en framtid han sett

(han & jag)
men det var du & jag
hela tiden




Fri vers av anniks
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva