Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tag sen

Det är ett tag sen
jag kände hjärtats svaga slag
Livet hänger på en skör råd
& ikväll känner jag

Kärleken gör ont
Det hade jag glömt bort
Men man måste lida
för att få något gott

Allt har sin mening
Ibland är man för jävla blind
att se det tydliga mönstret




Fri vers av anniks
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva