Det är enklare att ta någon annans titel,
i stället för att hitta på en själv.
Jag väljer att vara enkel.


The Kills-       " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enklare att ta någon annans titel,
i stället för att hitta på en själv.
Jag väljer att vara enkel.


The Kills-       


LONDON HATES YOU

jag kan omringa mig med glasväggar
svaga murar som sällan håller
längre än i fem sekunder

jag kan andas dimma
blåsa frost
rita vita stjärnor med mina andetag

vara nu
vara då
vara klockorna som tickar

lysa död
släcka liv
vara lyckans djävul




Fri vers av fröken a.
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.