Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN renodlade PARASITEN

jag är utav smuts uppfinnare
en renodlad parasit
en förlorad vinnare
som lever på en annans merit

min egen devalverade förmåga
är blott ynklig och svag
jag brinner bara på andras låga
min existens är inte jag

mitt leende är ditt
min lycka och sans
det finns inget mitt
för jag är en annans svans

jag suger musten ur din kraft
förmedlar allt ditt arbete
jag tar allt du haft
och snart även ditt anlete

jag är blott en parasit
en levnadsmartyr
likt en eldformad meteorit
förintas jag i ditt bestyr

mina tankar är dina
mina innovationer likaså
försöker du förfina
jag samma väg skall gå

för jag är din eviga klon
jag tar dig bit för bit
och snart hela din portion
för jag är en renodlad parasit




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-30 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej då Max! Du är ingen parasit! :)

Men mycket bra skrivet tycker jag!
2009-11-30

  Gunnar Hilén VIP
Åh herre djävlar i min själ ! En sån karl !
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé