Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja...Jävlar! - Människa

Ja...jävlar!!

varför tror att du att jag kommer ärva dina idiotiska handlingar?
Jag är själv syndaren samma dag som jag trädde ur min mors livmoder, och tillsammans med resten av de pack som tror att vi inte behöver vara livegna.

Min jävla horisont destrueras i samma takt som du lovordar en trygghet som bara behandlar dig själv. Där...JA JUST där..trycker du ned mig i samma skit som du själv är uppbyggd av.

SJÄLVINSIKT...smaka försiktigt på det lilla ordet, ett jävligt lite ord med en så fatastiskt stor mänsklig betydelse, och ändå fnyser du åt samma raka armled och utsträkta hand som du själv använder.

Vi står i samma båt, och du väljer att gunga den trots det stiltje som faktiskt råder, du vill ha storm i ett begagnat plastglas från Ikeas andra sortering. JA JÄVLAR...Där sjunker vi båda fortare än vad vi ens kan stava till ljus i tunneln.

Makabert ensamt bli ett liv fyllt av skrönor hämtade från påhittade sanningar, och ändå så eldar du upp den enda gemensamma lagbok vi har, och skrattar åt eländet som flammar upp framför dina ögon, när du sedan insett misstaget så kommer din uträckta arm och hand i samma andetag se min ryggtavla försvinna i den obefintliga horisonten...och dina brännskador kommer vara synliga för omvärlden...

Ja...jävlar!!! Vilken masshysterisk idioti, och samlingsnamnet för detta är:

Människa!




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-30 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Sverige hade ABBA, nu har vi IKEA och det är TYNGD i dessa kolosser. Därför kan vi sova tryggt. I sängen "Per-Olof" kanske. BRA !
2009-11-30

    ej medlem längre
Ja... jävlar! vilka problem människan har! :D
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé