Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.W.


över horisonter: bomber



det faller tusen pretentiösa solnedgångar ikväll,


bakom våra ögonlock

fortfarande varma

av efterglansen

vi passerar,


ett ögonblick

under neonhimlen,

gråter vi över det spillda vinet,

innan bomberna faller


igen


svävande, faller


det är långt kvar än,


och vi älskar

världen och den del av oss som vi bär i våra hjärtan

och vetskapen att ingen förstår det vi förstår

att ingen ser det vi ser


tusen solnedgångar som faller


~


regnet faller även här, fan


jag återkommer (om du är kvar)


~

det här är, den här nya världen

som vågorna över huden,

svettdropparna som skakande ryser

med uttorkade röster - viskar

jag är på semester

från mitt skal


~


allting faller även här, fan


jag återkommer (om du är kvar)


för det är långt kvar än,


~




Fri vers av Johannes
Läst 629 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-30 19:35



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
lysande författat! riktigt hög klass på denna...
2010-01-05

  Robert W
det finns medicin för allting numera.



(jag är inte kvar länge till)
2009-12-01

    Teddy
Det är märkligt ändå. Detta fenomen som är poeter.se. Som har blivit poeter.se. Att inte uppmärksamma det som bör uppmärksammas. Det är så jävla låg nivå nu. Och jag är nog låg jag med.

Detta är kanske inte din bästa text, kanske inte ens din näst bästa...men i jämförelse borde den ha fått mer än 18 läsningar, fler än noll kommentarer.

Texten lämnar mig med frågor som nödvändigtvis inte kräver några svar. Låter mig tänka efter. Det är gott.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes