Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär själv på svaret


Nyckel till själens boning

finns i tystnadens rum

där finns de flesta svaren

vi så ofta frågar andra om




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-03 13:35



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint
2010-09-25

  Catharina Edin VIP
Snyggt och vältänkt!
2010-09-10

  Bibbi VIP
Exakt. Huvudet på spiken.
2010-09-07

  aol
så sant,
2010-09-05

  mare VIP
Bra och fint skrivet..
2010-09-05

    ej medlem längre
Det är alldeles sant!



Mina ord!

"Jag går till mitt innersta,

där sanningen bor"



Hälsn. Ann
2010-09-04

  queenia
visst är det så
2010-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Inte svaret på frågan vad vi gör här, varför vi finns och vart vi är på väg.
2010-09-03

  Anna*
Det är så sant. Vi vet innerst inne själva och behöver lära oss lyssna och följa vår inre övertygelse oavsett vad andra tycker och tänker
2010-09-03

  Michaela Dutius
Så sant!
Vi måste bara stilla ner oss och lyssna
2010-09-03

  Annie b'larsson VIP
Det tror jag också. Man vet svaret...i sitt hjärta.
Bra!
2010-09-03

  issac.a.m
Bra skrivet..
2010-09-03

  Suzy med punkterna
Vishet att ta till sig, tack!
2010-09-03

  Nina Nightwish
Visst är det så.. Fin text:)
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld