Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luddiga änglar


luddiga änglar gömmer sig
under min soffa

eller

försvann de
alldeles nyss
in i

min dammsugare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-10-21 19:22



Bookmark and Share


  Zara VIP
ÅH du ahr ett sådant roligt berättarspråk! man får fel i skallen..blir helt galen! ^^

TACK!
/Z
2006-05-12

  Kajsa missanpassad
-le- ooohhh! Det är nog bara du som kan få en att se helt annorlunda på dammet. Nu blev det juh gulligt och jag vet att jag kommer få dåligt samvete nästa gång jag ska städa.
2005-10-26

    ej medlem längre
Aha, så det är änglar som finns där under min soffa!
2005-10-22

  Andasin
Häftigt!
Göra om råttorna till änglar... gillar!
2005-10-21

    Regina E
Så kan man göra vardagen vackrare med poesi! Söt och fin!
2005-10-21

  Smultris
Eller har du helt enkelt tittat för djupt i flaskan ikväll ;-)
2005-10-21

  Markattan
Kanske ska börja tänka på dem som änglar i stället - då gör det inte så mycket att de blir liggande lite länge ibland :o) Fantasifull, söt text.
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP