Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Gunilla




Vinterglädje

 

Tidig morgon
nattmörkret viker
månen nästan full
belyser svarta himlen

En månstråle
letar sin väg
finner mitt hjärta
återspeglar lyckan

Ny dag väntar
solbelyst froströk
svävar mot blek himmel
dröjer kvar i skuggan

Vinterblek hud
fryser frostnupet
söker solens ljus
lapar hungrigt värme

Solen bländar
med sneda strålar
vägen snuvar
kisande ögons blick

Ljuv vinterdag
ändar för snart
famnar förgäves
försvinnande ljuset

Gryningshopp
om vakna
ännu en vintermorgon
till strålande fullmånesken

 

© Gunilla N
    091201




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-01 16:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP