Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället för rosor


rakt in i magen
och ut genom ryggraden

hej på dig älskling




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-10-21 20:16



Bookmark and Share


  Andasin
Vacker och åter igen det enkla, självklara, som du är så bra på!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP