Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar kärlek..

I tystnadens
vackra stund..
nära varandra
värms allt
hjärtans ord
talar kärlek..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-02 08:57



Bookmark and Share


  Anjeska
Det är vacker komunikation det!
Hjärtebra!
2009-12-02

    ej medlem längre
OM den gör.
Jättefin!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP