Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars närvaro..

Änglar lyser
i det mörka
sprider sitt ljus
runt vår jord
omringar
utsatta ensamma
rädda..
stillar så mjukt
utan ord










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-02 09:30



Bookmark and Share


  Anjeska
Trygghet spridd med värme
Fint diktat av en fin poetissa
2009-12-02

    ej medlem längre
tur att änglar finns
ps. du sprider också ljus
2009-12-02

  Näckrosen
fina ord, utan ord så mjukt
2009-12-02

  Eva Helene VIP
Värmande vacker text
2009-12-02

  Feminaz
Frasen "stillar så mjukt utan ord" är njutfullt vacker
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP