Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkohol


först försvann talet
sen den mjuka känslan
därefter

kom vargen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oops, ja till det stadiet har ja nog själv aldrig nått antar jag, för någon varg känner jag inte till i just det sammanhanget *ler lite*
2005-10-22

  kanelen
Ja, och vem är väl vargen?:) Bra fångat!
2005-10-22

  rebecca d
ooh, vilken precis kortfattad beskrivning om det som händer...när man dricker
2005-10-22

  Sanningsägaren VIP
Men vargen är skarp.. liksom du..
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP