Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. .. .. .. snabbt kladdat..


saknar


saknar
så rädd ändå i saknad

rädd för smärtan i såren ska
rista sig
upp inom mig djupt

de sår som inte är ännu läkta

älskar
livrädd för kärlekens pulser

livrädd för tårarna i själen ska
bli övermäktiga

de tårar jag Aldrig slutat gråta

älskar saknar

saknar älskar

Dig

så det gör så där oerhört ledsamt
ledsamt ont i själen

jag vet

för den tiden kommer inte igen

jag sa en gång
jag älskar dig evigt

ord jag står fast vid
fast vid som muren står fast i berget









Fri vers av nightsoulz
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 22:53



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt och med smärta för kärleken som är evig liksom vår längtan efter den !!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz