Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbt kladdat.. återigen..


någon tar mitt hjärta

någon tar tag i mitt hjärta
krampaktigt håller det fast så där
ja så där så det inte får någon luft alls

mitt hjärta pulserar och sörjer
sörjer det som inte blev som det skulle bli

någon tar tag i mitt hjärta
inte riktigt sliter det itu inte riktigt stampar det sönder
sönder i bitar inuti mig själv





Fri vers av nightsoulz
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-02 23:11



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Smärtsamt!

"någon tar tag i mitt hjärta
inte riktigt sliter det itu inte riktigt stampar det sönder
sönder i bitar inuti mig själv"
2009-12-29

  Tody
usch, det är en hemsk sanning...
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz