Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek


som i en trumma

bedövad av dina ord
men ändå inte




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:50



Bookmark and Share


  JMR
Fin haiku, men lyckades inte för mig själv få ihop det med kärlek, men det är väl hur jag själv uppfattar kärleken.... :-)
2005-10-24

  Propella
*stående ovationer*

Ja, det skulle väl vara du för att få ihop en sån här text! Den är strålande.
2005-10-24

  Manal
den slog mig rakt i hjärtat.
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP