Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART

Rasslar svarta tankar
torra höstlöv
virvelvind
under pannlobsvärld

Dag
skakar av sig natt
sol skär
sår
i frost

Ansiktsspeglar
främmande ögon
ger bild
åt självförakt

Tystnad
föder
tystnad
i varje steg.

Ord
SOS
från en öde ö.





Fri vers av Jan Linderoth
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-04 09:06



Bookmark and Share


  sulimaa
Smärtsam känsla ...men öde öar kan befolkas...
2009-12-06

    Melona
Du skriver rytmiskt och lätt, detta ska läsas högt för att man ska falla in i kontexten,

och ja, det är svart
med bedjan

en gnagande ångest
som alarmeras.

Ditt SOS når ut och fram.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth