Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fastän du är död

Se showen med döda ögon
sjung sångerna utan röst
Dansa och snurra utan ben
ha roligt utan att förstå varför
Drick ditt vin när alla andra gör det
Andas utan lungor
Lev fastän du är död




Fri vers av Edith_
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_