Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabb kladdat


blomstertid tar slut


blomstertid tar slut
när bladen vissnar till blöt mark av is
inget kan kränga in i min själ
där djupet är ett stort bubblande eko


eko av sorg kärlekens sorg


alla sådda frön har seglat in i annan tid
tomhetens tid fastän känslorna starka djupa är
blir andningen svår att tygla kring hjärtats kramper
alla sådda frön har seglat in i annan själ


eko av sorg kärlekens sorg


blomstertid tar slut
när bladen vissnar till mark blöt av is
själen är tom ändå inte för jag vet
du lever här, djupt inom här i mig evigt






Fri vers av nightsoulz
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 15:38



Bookmark and Share


  The Stargazer
Vilket fint ordflöde du har. Det här var känslosam och berörande läsningen. Jag gillar hur du avslutar dikten med en liten strimma ljus, som jag tolkar det åtminstone.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz