Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några sekunders ögonblick

när jag blundar ser jag dig i mina ögon
här under mina ögonlock ser jag dig inuti mig


jag har förstått jag aldrig detta kommer bli fri
för jag evigheten lovade evigt


när jag vaknar känner jag dig inuti mig här nära
intill min hud strykandes


stilla sakta varsamt
på min hud inuti min hud nära min hud
varsamt stilla sakta här där då


jag har förstått jag dig aldrig kommer hata
för jag älskar dig evigt, älskande evigt älskar jag dig


jag har förstått ...




...







Fri vers av nightsoulz
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 15:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Hudnära med evigheter av saknad och längtan !!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz