Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kladdat


vår sång en gång


jag kan inte vara tyst längre

hör du rösten som sjunger den sången
den sången vi älskade vi två båda vi två du och jag
där då slingrande vi ömsom varandra höll varandra famntag om varann
du jag den dagen kvällen natten den gången då
hör du rösten som sjunger vår sång

jag kan inte vara tyst längre

hör du min själ sveper kring din själ
med tårar i mitt innersta djup saknar och gråter sömnen till sömns
natten kommer strax i ensamhet och saknad
saknads kränger min själ sökande dig som försvann
försvann med vissna blomster i din hand

jag kan inte vara tyst längre

fångar du den tåren som faller nu utmed min kind
bevara den försiktigt där i din hand
tåren skör så skör den är

fångar du den i saknad?





...




Fri vers av nightsoulz
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-04 16:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som uttrycker stark kärlek smärta och saknad
2009-12-10

  Fredrik Stillesjö
Hej nightsoulz!

Kan känna smärtan här, och skönheten. Hälsar Fredrik
2009-12-07

    IngMarie
Så vackert, När man vet vad du gått igenom.
kram Gumms
2009-12-06

  Gunnar Hilén VIP
Aj fan va det känns ! KRAM !
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz