Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halta kråkor & miljöpolitik...apropå aktuellt miljömöte och flygdebatten...


Kråkblues


I fjolårsfåror hoppar halta kråkor
finner solrosfrön med läcker fyllning
utav de sista oljedropparna
spillda från ett jumbojetplan
till bredden fyllt av toppolitiker




Fri vers av _Mian_
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-04 16:30



Bookmark and Share


    Jnåt
det fina med kråksången är beskrivningen.
2009-12-07

    ej medlem längre
multussnyggat!
2009-12-06

  noname_realmind
Mitt i prick! :))
2009-12-06

  Vind
Ett lyrisk avslöjande scoop. Fyndigt!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_