Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita kängor röda av vin



nakna ben på
kalla gator, våta fötter i
för stora
kängor, en galen dans &

himlen gråter när
kinden kysser istäckt
asfalt om &
om igen





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-04 17:08



Bookmark and Share


  nightsoulz
oj den kändes o läsa den..
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson