Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dej


Har jag sagt

att jag älskar dej?

Jag menar

de senaste minuterna.


Igår sa jag det

även dagen innan

förra veckan och

förra månaden

även för ett halvår sen.


Innan dess

fanns du inte...

Nu är du under min hud

jag känner dej

och dina tankar

även när jag inte ser dej




Fri vers av pärlan
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-10-22 10:13



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Fint skrivet.. gillas :o)!
2005-11-03

    Solvinden
Det är inte svårt att älska en människa som älskar livet.
Du är allt
Du är helheten
Du är vår framtid
Mitt i varandras vilsenhet.
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan