Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtnedslag

Elektrisk laddning
blixtrande känslor
brann upp, försvann
förvandlades till aska

Grå minnen
allt som återstår




Fri vers av Lindan
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-22 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan