Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta paradiset

Rosor så vackert röda
blomstrar i mitt hjärta
Du gör mig lycklig
Du ger mig styrkan att flyga

Vänd dig mot mig
hitta paradiset i mina ögons glitter
Vidrör mitt inre
med din själ och dina drömmar

Rosor så vackert röda
blomstrar i mitt hjärta
Du gör mig varm
Du ger mig viljan att leva fullt ut

Slå armarna omkring mig
hitta paradiset i min kropps mjukhet
Väck min lust
med din värme och kärlek

Rosor så vackert röda
blomstrar i mitt hjärta







Fri vers av Lindan
Läst 705 gånger
Publicerad 2006-03-01 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan