Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsliga fränder




Aldrig
kunde jag föreställa
skönheten att ge upp
en bit av mig

Delar av mig
att ge någon annan
jag är en gåva

Varma tankar
mina och dina
flätas samman
blir vackrare

Aldrig
kunde jag föreställa
skönheten att bli två
att bli själsliga fränder




Fri vers av Lindan
Läst 642 gånger
Publicerad 2006-07-22 21:01



Bookmark and Share


  almqvizt
Mmmm så härlig den känslan är....o du förmedlar det så bra.....målande vackert
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan