Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två mot en

Magklumpar
obehagskänslor, sömnproblem

Två mot en
jag känner mig märkbart ensam

Snälla
gläds istället för att avundas






Fri vers av Lindan
Läst 705 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-13 10:24



Bookmark and Share


  aftermath
men du ska avgå med seger, mot dessa två!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan