Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångströjan

Fångad i mina egna drömmar
en tvångströja smiter åt kring hjärnan
ger mig ingen frihet att tänka vackert.

Saker o ting rinner iväg i floder

Analyserar sönder varje enskild tanke
tills den blöder
och jag för länge sedan glömt
dess ursprung,




Fri vers av Lindan
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-03-04 19:30



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ja det är lätt att tappa fokus ibland... tyvärr.
Bra fångat!
2006-03-21

    Mejja
Hua... ja, mardrömmar.... finurligt du formar orden runt dem!
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan