Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på \"jag vill väcka dig\"


Jag vill vara din stjärna


Du är en smekning av värme
du är solen som faller in
genom sovrumsfönstret mitt
denna morgon

Du är min rymd
Och jag vill vara en stjärna
på din himmel
denna natt




Fri vers av Lindan
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-02-28 00:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
en bra dikt men den blir måhända lite övertydlig
kan jag tycka. jag skulle nog skalat bort lite av
'du' och 'jag' och 'som'
något i stil med.

en smekning av värme
av solen som faller in
genom sovrumsfönstret mitt
denna morgon
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan