Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orädd




Du
är min framtid
sa du

Och jag vet inte vad som hände
men min rädsla för det okända
försvann




Fri vers av Lindan
Läst 590 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-22 22:48



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
that's it, tillsammans är vägen!
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan