Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt himlen blöda på de onda

Jag vill strössla himlen med glassplitter
tills den skär sig och regnet blir blodblandat

Låta röda droppar färga alla onda människor


Så man kan urskilja dem i folkmassorna
från de goda




Fri vers av Lindan
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-12 16:13



Bookmark and Share


  aftermath
vilken hissnade tanke som väcker...!!!
2006-06-18

    ej medlem längre
ja jag håller med! Det hade varit ett bra sätt!

Jag gillar din baktanke du hade med den här! [Den jag reflekterar iaf!]
Och jag gillar alla uttryck! [ det här med splitter har alltid varit min grej :) ]
2006-03-17

    Lars J
Det hade varit ett fantastiskt sätt att urskilja de onda ifrån de goda *ler*

Gillar innebörden!
2006-03-13

  Ola Rydberg
häftig och annorlunda
skulle bara vilja ha ett
r
efter droppa
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan