Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp till en själv


Kul eller inte i Jul


Vill inte snava
på traditioner
som inget ont gjort

Bra varsamt trava
bygga relationer
inte allt för fort

Vissa saker komma åter
varje år igen på nytt
det ingen skada gör

Inte så farligt det låter
att samvaron inte flytt
att vi lever som vi bör

Så fira nu lugnt den annalkande Julen
skänk nära och kära din tid
njut av stillhet när chansen ges

Julen behöver inte vara en ful en
den kan också innebära frid
ingen självuppfyllande antites




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-12-06 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Julen är en vedervärdig styggelse och något ont och äckligt.
Själv vägrar jag att fira den.
Jag hatar julen av hela mitt hjärta.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST