Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med en diagnos som mest innebär stor smärta var gång den gör sig påminnd, jag vet att de finns där för mig, men jag kan inte ta emot...


Bipolär II

När Ängeln vid min sida
gått och gömt sig
Väldigt väl

När ord och tankar blir till kaos i ett töcken
av ensamhetens skriii

När sjukdommen åter
visar sitt hårda anledsdrag


då är jag bara ett barn igen

liten, vilsen
och mycket
övergiven

Då livet känns så ensamt
Och
så smärtsamt

Då kan Ingen

Hjälpa mig
........................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 22:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sjukdomen stavas med ett m
(vi som lider av SMÄRTA 24 timmar om dygnet är många, många, många) få människor numera är de vilka saknar en diagnos, men som samtidigt inte längtar efter att ha en
2009-12-12

  Carola Zettergren
Jepp, precis så är det!
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans