Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli sjuk igen är som




Att vara som en snigel utan sitt skal
i en storm av rovfåglar flygande i
cirklar ovanför ens huvud

Räddningen är långt bort

Utsattheten som stora smärtsamma sår
i själen

Allt eller inget

Är då frågan

.............................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans