Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar min sjukdom!


Bipolär II nr:2



När mörkret sänker sig så långt ner det kan
i ens innersta kärna
När livet blir svart som en skrockfull katt
när tvånget säger

-Du kan gå och dö din lilla skit

Då är jag villig att lyssna

Jag är bara ett litet skrot
med en blödande kärna inombords

längtar mig bort
men vet inte till vad?

avundsjukan växer sig stark
till alla er som orkar
hålla huvudet
Kallt




Fri vers av NågonAnnans
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans