Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig rörelse..

Ständigt på väg
genom liv
ständigt..
framåt bortåt
emot evighetens dörr











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 01:08



Bookmark and Share


  Maria T
Ständigt på väg
mot evigheten
2009-12-07

  Anjeska
ett pågående verk
kort och koncist
2009-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Alltid framåt, uppåt, hemåt.
2009-12-07

  walborg
Vårt förhållande till tid och till icke-tid - att vara i ständig rörelse - vad kan vi annat!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP