Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av värme..

Kärlekens varma
vingar
omsluter
i kylig värld..
bär ensam själ
i liv av prövningar











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-07 01:32



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt fin
2009-12-08

    Annika J
Bra skrivet och hoppfullt!
2009-12-07

  Maria T
Så fint.
Omslutande värme
2009-12-07

  Anjeska
värmande rader
bevingade rader
2009-12-07

  Quasimodo
Bär och håller varmt !!!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP