Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm...bokstavskombinationerna med känsla av längtan och åtrå ...gör sig påminda i en strid ström....


Löve ju, part III

Vår tid närmar sig med

himlastormande steg.

Ett öde som blottar sig mer och mer

bakom livets gåtfulla draperi.

Att ana och känna

alla de vackra ting,

likt hjärtat som pulserar i våra liv .

Älskar dig såsom livet älskar varandet....




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 12:01



Bookmark and Share


    trollflöjt
Bakom draperiet
visar sig oftast
det vi inte vill se
Du har tur, lycka till!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri