Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla av insikt

Den varma klippan
bränner mot min hud
Solens strålar skiner
Jag lider

Men jag är här
Livet har tärt

Men jag vill ut och plocka bär
Det hade inte behövt varit så här

Klippan värmer min nakna hud
Solens strålar väcker
Skogen upptäcker
i mig allt detta väcker
En lycka
patetiskt kan man tycka
Jag är glad
att jag stopp till allt sa
för det var inte JAG




Fri vers av tessie09
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09