Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på låtsas

Att låtsas
allt är krossat

Jag är inte jag
men ändå

Jag vidare gå
Ingen vet om
utan det är min egen tysta sång

Dag och natt lång

Jag orkar snart inte mer
även om jag jämnt ler

Det är inte mig de ser




Fri vers av tessie09
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-07-05 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09