Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klivet till livet som inte var givet

Djupets mörker suger
där alla ljuger

Jag själv tog det steg
som ut för stupet blev

Allt i mig gick sönder
Men som genom ett under
kom det stunder
där jag väntade på ett under

Jag grät i min smärta
men det var det lätta
Jag kröp, grät och skrek
ut all min smärta
ur djupet av mitt hjärta
det var det värsta

Men av en händelse
det var en försändelse
någon mig nedför stupet hittade
och i mina ögon tittade
och sa
allt ska bli bra




Fri vers av tessie09
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09