Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri text


Att....

Att försöka för mycket blir endast brottstycken
Att leva livet är liksom givet
Det är att ta det första steget
ifrån den allmänna regeln
Att säga stopp innan du ger upp
Innan du tar steget upp och hoppar från eiffeltornet

Att leva är en ständig upplevese
misstag kontra framgång
går hand i hand
att leva i ett sådant land
vore att äntligen få loss den lösa tand
vilken lycka

Att inte dömmas eller fördömmas
Är en utopi men ingen maskopi

Att våga är en låga som tänds
det känns

Att Ge beröm är som skumm
kompimanger är som attiraljer

Att ge och hoppas
att du inte behöver hoppa
utan att du stoppas




Fri vers (Fri form) av tessie09
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-09-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09